Rubrieken
Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Tilburg - tweedehands
Directprotect
Directprotect group - kluizen, camerabewaking, brandpreventie en alarmsystemen
http://www.directprotect.nl
Vivavintage
Viva vintage!. viva vintage, voor vintage accessoires, vintage kleding, vintage tassen, vintage schoenen en vintage interieur.
http://www.vivavintage.nl
Gerelateerd
 • Stille tocht in Tilburg voor doodgestoken Angelo van Emmer..
  TILBURG - Er komt een stille tocht voor de doodgestoken Angelo van Emmerik uit Tilburg. Zijn familie houdt de tocht volgende week zaterdag, zo maakte ze woensdagavond bekend.
 • HC Tilburg verliest eerste duel in play-outs van SCHC na s..
  BILTHOVEN - HC Tilburg heeft zondag het eerste duel in de play-outs na shoot-outs verloren van SCHC. Na de reguliere speeltijd was het 3-3. In de verlenging werd niet meer gescoord. SCHC nam de shoot-outs beter: 6-5.
 • Waanzinnige optocht trekt onder helderblauwe lucht door Ti..
  TILBURG - Onder een prachtige winterzon en een helderblauwe lucht trok de optocht zondagmiddag door de binnenstad van Tilburg. Tientallen praalwagens en loopgroepen maakten enorm veel indruk op de duizenden feestvierende mensen die langs de kant stonden.
 • Tilburg University erkent het belang van communicatie met ..
  TILBURG - De Raad van Tilburg University heeft besloten het aantal Centers of Excellence uit te breiden.
 • OM eist celstraf voor ouders die zoon weghielden bij jeugd..
  De ouders van een 15-jarige Tilburger riskeren 3 maanden voorwaardelijke gevangenisstraf, omdat ze hun uit huis geplaatste zoon weghielden bij Jeugdzorg.
 • Auto op z'n kant na aanrijding Hart van Brabantlaan in Til..
  p de kruising van de Hart van Brabantlaan en de St. Ceciliastraat in Tilburg zijn donderdagochtend tegen acht uur twee auto's op elkaar gebotst
 • Jonge kruiken zetten bloemetjes buiten tijdens kŤnderstoet
  Dinsdagmiddag vlogen honderden oranje en groengekleurde ballonnen vanaf het Willemsplein de lucht in. Ruim driehonderd kinderen zorgden tijdens de jaarlijkse kŤn
 • Hallee Tilburg: dinsdag 20 januari 2015
  Goedemorgen Tilburgers. Afgelopen nacht daalde de temperatuur opnieuw tot onder het vriespunt. Dat gaat ook de komende nachten gebeuren, tot aan het weekend. We
 • Winkels in Tilburg mogen voortaan op zondag tot tien uur '..
  TILBURG - De winkels in Tilburg mogen voortaan ook op zondag langer open zijn. Tot nu toe moesten de winkels op deze dag om zes uur 's avonds sluiten. De gemeenteraad heeft maandag besloten dat de winkels tot tien uur 's avonds open mogen zijn.