Rubrieken
Overzicht
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Tilburg - tweedehands
Directprotect
Directprotect group - kluizen, camerabewaking, brandpreventie en alarmsystemen
http://www.directprotect.nl
Vivavintage
Viva vintage!. viva vintage, voor vintage accessoires, vintage kleding, vintage tassen, vintage schoenen en vintage interieur.
http://www.vivavintage.nl
Gerelateerd
 • Festival Alegria in Tilburg drukbezocht
  Enkele honderden mensen bezochten donderdag de tweede editie van Festival Alegria bij horecagelegenheid Bosvreugd aan de Reeshofdijk in Tilburg.
 • Symposium over geloof en orgaandonatie in ziekenhuis Tilbu..
  Tilburg - Het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis houdt donderdag 2 april een symposium over geloof en orgaandonatie. Het ziekenhuis signaleert dat er veel vragen over het onderwerp leven.
 • Service Adviseur (Opel Tilburg)
  Onafhankelijke vakinformatie voor de automobielbranche
 • Beloften RKC Waalwijk in nieuwe voetbalpiramide
  De beloften van RKC Waalwijk doen vanaf volgend voetbalseizoen mee aan de nieuwe voetbalcompetitie die de KNVB onlangs presenteerde. Dat werd dinsdag bekend gema
 • Man opgepakt voor vuurwapenbezit in Tilburg
  Tilburg - ; Een 31-jarige man is in de nacht van donderdag op vrijdag om 3.30 uur aangehouden omdat hij mogelijk op straat liep met een vuurwapen.
 • Spoor defect: Groep wachtenden voor treinreis Breda-Tilbur..
  BREDA - Een defect aan het spoor zorgde dinsdagmiddag en -avond voor flinke vertragingen tussen Breda en Tilburg. Door het defect was er lange tijd geen treinverkeer mogelijk. De extra reistijd bedroeg meer dan een uur, vermeldt NS op haar website. Dat was niet de ervaring van alle reizigers. Niels van de Ven wachtte al twee uur op een verbinding tussen beide steden, ook al zijn er bussen ingezet door NS. "Heb een taxi gepakt na twee uur wachten, geen (snel)bus gezien", tweet hij. In een reactie liet NS Online weten dat het lastig is de extra reistijd in te schatten. Ook de duur van de storing is niet bekend. Voor het station in Breda verzamelde zich rond 19.00 uur een flinke groep wachtenden. Die moesten het doen met een enkele spaarzame bus die voor vervoer richting Tilburg zou moeten zorgen. Update NS 19.07 uur: "Breda-Gilze Rijen-Tilburg: treinen tussen Tilburg en Breda worden hervat. Gilze-Breda blijft uitval."
 • Jongetje (6) breekt been in Efteling-attractie Carnaval Fe..
  Het zou je maar gebeuren: Ga je een dagje met je kind naar de Efteling, breekt je 6-jarige zoon z?n been in het beroemde Carnaval Festival. Dat overkwam een moede
 • Honderd thuishulpen Thebe voeren actie in Tilburg: 'Van 13..
  TILBURG - Iets meer dan honderd thuishulpen van Thebe verzamelden zich maandagmiddag op het Pieter Vreedeplein in Tilburg. Ze voerden actie voor betere arbeidsvoorwaarden bij de overname van de thuishulpen door TSN en T-Zorg.
 • Tilburg | column
  En weer komt Tilburg een beetje dichterbij. Met de toetreding van Eric Logister tot het College van B. en W. hebben we een Tilburger als gemeentebestuurder. In T